älskling.

Compe gick superduper bra idag! :DD wiie jag har världens finaste häst“♥

compes först pay and jump med mig.

Här är bilder på Compes första pay and jump med mig, vi hoppade 80cm alltså inte så högt, vi rev ett hinder så vi fick 4 fel men annars gick det jätte bra!

förlåt.

Har varit dålig på att blogga idag men jag har inte haft någon tid över alls tyvärr..
men imorgon blir allt som vanligt igen och jag slutar även vid kl. 12.00 för att vi ska jobba hemma ist.
Idag red jag ut med sis och det gick bra men han var stark som vanligt,haha bushäst men det gick bra men imorgon så ska jag nog också rida ut och sen på fredag blir det nog ridhuset eller utebanan på anläggningen.
bild sen strömsholm.

Åh.

Resultaten från bratteborg har kommit ut nu och jag hade snabbast tid i 90 av alla,min prins! Och om jag hade blivit nolla i omhoppningen så skulle jag kommit på 9:onde plats, åh synd att jag gjorde de misstaget... Men tiden är ju awesome i 90! :D älskar min fina häst<3


godnatt.

Ska gå och lägga mig nu men jag tycker att uppdateringen på bloggen har varit awesome eller vad säger ni? Kommentarerna har rullat in och statistiken är jätte bra! Men vi hörs imorgon, älskar mina bloggläsare!<3


sporrar!?

Vad tycker ni om sporrar ?
Det finns ju många olkia sorters sporrar, jag tänkte visa några.
Jag tycker inte om långa sporrar usch jag tycker att det ser hemskt ut, vanliga sporrar här ovan är dom jag andvänder när jag har sporrar (behöver inte sporrar på compe)men jag tycker inte att det är fel med sporrar.
Men vad tycker ni om sporrar? och varför?

words.

jag hade lyckan att hitta den häst jag har idag och jag ångrar inte en sekund, du är mitt allt hjärtat utan dig vet jag inte om jag skulle klara mig♥

länkbyte.

Nu gör ja ett länkebyte med dessa fina bloggar.
http://rebeccaeisengarten.webblogg.se/
http://bakfickeryttarna.blogg.se/
bild sen strömsholm.

åh älskade häst.

Kan bara säga att compe var super fin idag! :D
Jag fick rida på halva ridhuset för det var CHP träningar på andra så då fick jag ju va där, men det gick ju jätte bra,han var jätte fin, jag kunde inte rida så många övningar med han eftersom det var så lite plats att va på, men jag övade på halter och halt till galopp och det fungerade super bra som vanligt.
Han är jätte duktig på skänkelvikning,öppna mm. han kan göra det i galopp jätte bra! min prins♥
Men jag är iaf jätte nöjd med han idag.

stallet nästa.

Kom precis hem från skolan och ska nu ta min älskade moppe och åka till stallet, jag ska rida in till ridhuset med han och träna lite dressyr! :)
Får hoppas att han är lika fin som han var sist jag red dressyr, men det märker vi sen.
Men nu måste jag kila vi hörs sen!
flum bild på mig, haha!

Dagens Fråga !?

Vilken gren tycker ni är roligast ? Tävlar ni i den och isf vilka klasser ?



Bildbomb !

haha söta.
avslutar med min favoritbild!♥

just nu!


hjälm.

Jag behöver en ny ridhjälm för att jag sålde min back on track hjälm till dom som köpte min gamla ponny (mer om henne sen).
Så just nu har jag en vanlig svart JW-hjälm och det är ju världens bästa hjälm,den är super skön och helt underbar, man vill knappt ta av den efter man har ridit haha.
Så jag funderar på dessa.

Charles Owen ayr8.


Antagligen den eller en i sammet.
GPA


jätte skön och jätte snygg.
Om jag inte skulle hitta nn av dom här ovan eller någon annan så kommer jag att köpa en lika dan som jag har nu alltså en jw-hjälm.
JW-hjälm



Vad har ni för hjälmar ?

Kom gärna med förslag på några snygga och bra hjälmar.



vita ridbxor.

Jag vill köpa ett par nya ridbyxor för att mina är typ lite sönder där det är helskott men det syns inte men ändå, det finns ju väldigt många snygga "tävlingsridbyxor" och jag tänkte visa mina favoriter.
dom nya jw-ridbyxorna-799 kr
kingsland-2399 kr
animo-2099 kr
gamla jw-749 kr
Älskar dessa ridbyxor dom är så snygga.
Vilka tycker ni är snyggast/fulast?

Kavajer!

Just nu har jag en jacson kavaj och den är jätte bra också men jag vill ha en animo eller spooks kavaj för dom är verkligen jätte fina, men om jag åker till falsterbo i sommar så kommer jag att kolla på en kavaj, jag ska ha en ljusblå det är så snyggt, så det står i mellan dessa två.
den är verkliggen så snygg och den kostar 2595 kr.
denna animon är också sjukt snygg och jag hittar inte priset på den men det är nog 3000 kr.
Men dessa är sjukt snygga så jag väljer mellan nån av dom.
Vilken tycker ni är snyggast och varför?

FREE JUMP STIGBYGEL SOFT .

Hur snygga är dom inte?
Men man får ju betala en hel del för dom och ja har saker som är viktigare att köpa först.
Men om jag skulle köpa sånna så skulle jah vilja ha BLACK/choco eller BLACK/pink hihi men rosa på lille compe kanske inte e så bra, fast jag har ju rosa transportbenskydd thihihih.
Men jag har bara hört bra saker om dessa stigbyglar, alla säger att det är jätte bra grepp i dom, jag brukar aldrig känna någon skilnad på "järnstigbyglar" och "plaststigbyglar" men jag vet inte man kanske känner någon skillnad med dessa.
Har några av er dessa snygga stigbyglarna och är dom bra isf är dom värda 1950 kr ?

dejta kudden.

Ska gå upp och lägga mig nu, men har gjort ett inlägg till som kommer sen så håll utkik! :)
Det är bra att blogg.se appen funkar nu så att man kan uppdatera även från mobilen, och det gör ju att ni kan får ännu fler inlägg bra va? :)
världens finaste♥

sjukligt snyggt.

Något jag tycker är sjukt snyggt är nosgrimma med rep, åh jag var jätte nära på att köpa en i gbg men det repet var så kort... annars var det perfekt till mitt bruna dyon träns.
hur snyggt är det inte? to die for typ.
Vad tycker ni om den ?
Jag har hört att repet kan skava bort pälsen och att det bränns på hästen, men jag vet inte, har ni någon aning om det ?

chilledill.

Sitter o lyssnar på gammal musik och bloggar! Ska även hinna skriva ett gästinlägg för jag jag ska gästblogga.
Har precis ätit och duschat och compe skötte sig bra idag skrittade ju bara så de va chill, sen efter stallet så va jag emelie lite♥

HAHA.

Jag och bästis försökte göra chokladbollar utan havre och ja ni ser ju resultatet, haha!;)


dagens outfit!

Dagens outfit på mig och compe!

Jag:
*kingslandjacka
*jw-ridbyxor
*stålhätteskor mountainhorse
*börjes ridstrumpor
*jw-hjälm


Compe:
* Charlies ylletäcke
* träns vet ej
* hackamore köpt på göteborghorseshow
*


compact LG.

Tänkte skriva vad jag kallar min kära häst.
Brukar kalla han; compe,compis,bebis och älskling.
Kallar ni era hästar för något, isf vad?

falsterbo 2012

Jag vill verkligen åka till Falsterbo 2012 med min fina bästis emelie, och vet ni vad de bästa är, att vi kanske ska de! :D skulle va såå awesome, jag har aldrig varit där men tänk att få vara där, vilken känsla!
Har ju varit på göteborg horse show många gånger o så och även stockholm men falsterbo som är på sommaren vore ju helt awesome, sol,vänner och hästar de e livet!
Har ni varit på falsterbo? är det bra eller dåligt?

Magic Brush.

ÅHH älskar verkligen dessa bostar dom är helt underbara speciellt när man har en häst som rullar sig hela tiden.. haha.
Dom är mycket bättre än en piggborset för att det är lättare att få bort smutsen.
Dom får 10 av 10 i poäng.
jag har dom,men jag skulle vilja ha dom rosa dom är såå snygga, men det är onödigt att köpa ett par till, jag köpte ett par rosa till emelie när hon fyllde år så jag vill inte ha ett par lika dana heller!
Vad tycker ni om dom, hiss/diss?

stallet.

Har precis kommit hem från skolan nu och ska dra till stallet, jag ska mocka och fixa lite och skritta han och sen när jag kommer hem så ska jag bloggabloggablogga.
tråkigt inlägg men aja!
bild på min dunder söta hund.

Tävlingen igår.

Var ju på min och Compes "riktiga" första tävling igår, det var en lokal i bratteborg, jag hoppade 90cm och 1m och om ni inte vet så är 90cm ClearRound för mig och 1m är riktig tävling LC.
I 90cm så blev vi nolla och det gick super bra min prins.
I 1m så var han skit fin, det var åtta hinder i grunden och 4 hinder i omhoppningen och jag kom till omhoppningen, efter första hindret i omhoppningen så svängde jag i luften och kom på det andra och han hoppade som en gud, sen var det en sträcka till kombinationen och den gick också super bra sen var det en sväng till vänster och då gjorde jag de jag inte får göra, jag drev på lite så då rev han de och sen kom jag på sista och det gick super bra.
Så han rev alltså näst sista i omhoppningen pga mig men sånt händer han var iaf riktigt fin och jätte duktig min lilla prins.
Så i 90cm så blev vi nolla.
I 1m nolla i grunden och 4 fel i omhoppningen pga av mig...
Men det var ju min och Compes första tävling så jag är såååååååååååååååååååååååååååååå häääääääääääääääääääääääääär nöjd med min prins eftersom jag bara har haft honom i 2 månader så känns det ju jätte bra.
Jo för er som undrar så ska inte jag ha några ben på compe när han kommer mot hindrerna för då fixar han allt själv men när jag lägger till mina ben så blir det att han kan komma fel och då river han, så jag tar på mig helt att han rev för om inte jag hade blivit så "ivrig" så hade jag inte lagt på några ben, men iaf kan bara säga tre ord, HAN ÄR BÄST!♥
Så nu taggar vi om till nästa tävling♥
Synd att inte mamma filmade för isf kunde ni fått se en film.
Jo en sak till, jag tyckte att det var lite konstigt att det var kombination i LC för det har det inte varit innna och så var det vattenmatta,  det är ju tur att han inte är tittig iaf min älskade häst.
en bild från idag, efter jag hade tagit ut alla knoppar, hihi min lilla tant♥

?

härligt väder jaoooooo!


Vem är Compe?

Jo Compe är en stor häst efter Robin Z och han är 11 år.
Jag köpte honom den 14 januari 2012 så jag har haft han i 2 månader, och han är absolut världens bästa,kunde inte hitta någon bättre häst än han!
Han har tävlat 120 med sin förra ägare och detta året satsar jag också på att starta en 120 och kanske starata en LB dressyr men det får vi se, jag är ju mycket mer intresserad av hoppning och jag tycker inte att det är lika kul att tävla dressyr.
Finns inte så mycket mer att skriva om han men ni kommer att lära känna han och mig när ni läser bloggen.
men han är mitt allt och utan honom skulle jag inte vara hel.♥
första dagen när han kom till mig.

Vaknat!

Är så sjuk trött, men jag blir nog piggare sen!
Jag går resturang o Livsmedel så idag är vi i köket och lagar mat till dom gästerna som kommer awesome!
Kommer ett inlägg om de tävlingarna jag har tävlat med compe sen!
Efter skolan så åker jag till stallet och skrittar ut compe! För er som inte vet vem Compe är så kommer det ett inlägg om han sen!

real.

Imorgon börjar bloggningen på riktigt för jag ska snart sova gick upp halv 6 idag, berättar även mer om tävlingen imorgon!
kan iaf säga att jag har världens bästa häst!

Välkommen!

Mitt namn är Hanna Martinsson och jag är 16 år och jag har en stor häst som heter Robin Z och han är 11 år, jag har haft han sen den 14 januari och han är världens snällaste! men ni kommer nog att lära känna mig i bloggen!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0